Friday, February 25, 2011

Valentina Rossa, mi nueva amour!



My new love?
aku dh ade gf ke?tp nape aku letak gambar moto?hohoho
Ni la Valentina Rossa, name moto aku..siap ade name lg kn? yela ni je la yg aku ade, gf xde..moto jd gf..

Mule2 asalnye aku letak name dia ni Valentina Rosso, Rosso tu maknanye kaler merah dlm bahase Italy and Valentina tu aku amek direct dari name Valentino, Valentina name gadis2..hehe ;)

Alhamdulillah ade kekasih aku ni, senang skit aku nk ke kelas, pergerakan pn lebih fleksibel pasni. Buat mase ni aku biarkn je dia ni dlm keadaan standard, future plan da ade..nantikan ye?

Lagi skali aku nk mintak maaf sbb da lame x post ape2 sbb aku dh xde mood nk buat ape2 pn..hope kwn2 semua support la aku..thanks



p/s: i love my life, my family and friends :)


13 comments:

  1. wahh kekasih hati warna merah lagi..ihih

    ReplyDelete
  2. fariza fauzi: hehehe tu la..kaler merah lak tu, sy ske merah :)

    ReplyDelete
  3. CourFeyLia: bole je nk test ride..hehe :)

    ReplyDelete
  4. pasni dh bleh tukar dh nama tue..
    hehe
    rossi dh murtad dr yamaha kn.

    ReplyDelete
  5. shark: hahaha mmg ar..dia dh gi ducati..kt support lorenzo lak pasni, hehehe

    ReplyDelete
  6. Syafiq Rosli: ni je yg aku ade..hahaha

    ReplyDelete
  7. hahha..
    musim ni aku still support rossi kot.
    tp honda aku rasa the best musim nie

    ReplyDelete
  8. rossi smpi ble2 pn aku support..
    tp team yamaha dh x best sgt la
    so aku nk tgk 1st race camne..baru taw sape bole bla..hehe

    ReplyDelete
  9. wargh patut la sampai extream park. ;))

    ReplyDelete
  10. Cik TIniey: lawa kan? thanks :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...