Thursday, December 31, 2015

Jom Sambung Persahabatan

Salam

Sudah terlalu lama tak update, ntah korang kenal aku lagi ke tak.

Semenjak aku tak update blog ni byk benda dah berlaku. Ayah dah kembali ke rahmatullah, aku dah tuka keje, adik dah kawen and dah ada baby dah pun, and macam2 lagi la termasuk Ahmad Maslan yang semakin kelakor.

So yang masih kenal aku boleh lah jenguk aku kt laman2 sosial yang berikut. Add aje la.

Facebook: Ikhmal Yusoff (ikhmalyusoff@gmail.com)

IG: malyusoff (ikhmalyusoff)

Twitter: @MalYusoff



Ok selamat tahun baru, balik keje ni aku up post countdown 2016.


OKBYE

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...