Sunday, August 5, 2012

Entri Masuk Bakul Angkat Sendiri #01


Ok saja nk tunjuk sedikit gambar dari keje-keje photography yg aku buat secara kecil-kecilan. Hope korang suka la ye..kalau suka apa kata like page kt FB, Ekmalphoto 


     

Mengikut motto aku, aku menyediakan perkhidmatan di dalam range harga bajet. So kalau sedang berjimat, bole la hubungi aku, so rajin-rajin la check album Ekmalphoto kt page FB.

p/s: meh la komen skit ok ke tak? huhu

4 comments:

  1. mal! tak tau plak aku ko ni phtgrapherrr! :D hehe.btw nice photo!

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru nk taw ke? aku rendah diri kot..haha

      Delete
  2. nice one dah follow fb tu, lau ada job ak contact

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks support aku..hehe..pe2 roger je

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...