Friday, March 25, 2011

500th Follower Award




Salam
Tuptap follower aku dh ade 500. Angka yg agak besar la (wlupn x berape nk besar) sbb dh separuh jln ke 1000.

Aku bukanlah mengejar follower tp kt sini aku nk hargai semua follower aku la. So kali ni, award utk follower ke 500 jatuh ke tgn dieya mieya punya citer (click utk ke page beliau).

Setiap award yg aku bg agak istimewa kerana award tu aku buat sendiri. Kali ni aku punye avatar tu, aku pakaikn sweater gold & black aku, leh tgk aku pki kt entry yg sebelum ni, entry Assignment Oh Assignment! 

Thanks kpd dieya coz sudi follow sy, leh la letak award ni kt sidebar atau buat post tentang award ni. Thanks again :)


p/s: ble nk 1000 lak?hohoho



17 comments:

  1. SR: dh 500 ni dh rase byk lak..padehal skit je,hahaha :P

    ReplyDelete
  2. pergh...
    dah 500 tue...
    c0ngrats br0..

    ReplyDelete
  3. solo molo: skit je ni bro..ciput, btw tq la..haha

    ReplyDelete
  4. WAAH.RUGI TK SEMPAT JADI FOLLOWER 500 TU.TAPA.FOLLOWER SERIBU NNTI BOLEH KOT :D

    ReplyDelete
  5. tahniah...cukup 1000 boleh laa buat kenduri eh??hehe

    ReplyDelete
  6. Izyan Masri: nnt dh nk seribu i infrom u k? :)

    ReplyDelete
  7. FaiZaH YaaKuB: kenduri? tgu 10,000...hahaha :P

    ReplyDelete
  8. Einaz: hadiah ape? hahaha :P

    ReplyDelete
  9. singgah la ke blog dieya..de entry khas utk incik ekmal

    ReplyDelete
  10. nak hdaiah. editkan blog einaz jadi cantik macam blog mal .
    hihi ;))

    ReplyDelete
  11. Einaz: ohh nk editkn blog? tgu mal cuti la..x cuti ni malas nk edit2 ni..huhu

    ReplyDelete
  12. congrats2!!
    nice blog pal..
    sgt tenang melihat background kamu :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...