Monday, August 15, 2011

Iftar Bersama Rakan-Rakan






Assalamualaikum
IFTAR? ohh iftar ni dinner time bln puasa, berkumpul dan berbuka beramai-ramai.

Sy dan beberapa rakan semasa belajar bersama time blaja Diploma Pengurusan dan Teknologi Pejabat, UiTM Jengka dlu dh berkumpul kelmarin, mkn Pizza Hut kt Shah Alam.  Event ni patut dibuat kt tempat lain, dan sudah dicancelkn tetepi diwujudkn kembali last min, so yg datang pn x smpi 10 org.

Hope next time leh la kumpul ramai2, mcm time Diploma dulu..bbuka sama2...mcm ni ↓



Maybe ad yg perasan, sy ckp classmate, tp kenapa gambar yg di attach kt entry ni classmate lain2? sbb time Part4 & Part5, kelas B gabung dgn kelas C, jadi lagi ramai, mcm ni ↓


Pe2 pn, stiap bulan Ramadhan, kitorang pasti try berkumpul. Kenangan time Diploma sangatlah best, byk asam garam, rindu korang sgt2.

p/s: unite smpi lebam



28 comments:

  1. tawu xpa.. kenangan beposa ngan kawan2 time diploma dulu sangat best..
    aku pown rindu zaman diploma dulu.. HUHU


    MySuaraBlog: Hidupkan Kad Raya

    ReplyDelete
  2. @ZWAN SABRI
    lagi rapat dgn kwn2 diploma, sbb start diploma dgn orientasi, part 1..kalau degree sure start part 2 plg awal..huhu..rindu gle ar...

    ReplyDelete
  3. damn! hot gila membe lu bro! untung lu dapat bukak puase ngan diorang.

    ReplyDelete
  4. @Bob Merley
    tu la buah hati kitorang kt kelas, hot kn?kalau jumpe diorang sebut je nama aku..haha

    ReplyDelete
  5. wahh seronok kan berbuka ramai ramai. sem ni addin tak sempat lagi nak kumpul ramai ramai. huhu

    p/s : bila pulak ekmal nak belanja addin ni ? :p kehkeh !

    ReplyDelete
  6. @Addin
    tgu mal jd org besar, semua org mal belanja..bukak khemah org kawen tu,hahaha
    tp nnt ad time berkumpul la, rindu kwn2, dh lama x jumpa kn?hehe

    ReplyDelete
  7. untung la kelas hang. mesti xngantuk. hahaha

    ReplyDelete
  8. @Bob Merley
    gimme 5...mmg x ngantuk, haha

    ReplyDelete
  9. wahh..bestnye..xbkesempatan lg nk buke ngan mmbe2..sebulan pnoh ngan fmli jek..hihi

    ReplyDelete
  10. @myra yusreena
    stahon skali berkumpul, dh mcm xtvt wajib dh..hehe

    ReplyDelete
  11. meriahnye korang.. ktorg skrg susah plak nak kumpul ramai2. masing2 dah jauh.

    ReplyDelete
  12. jeles nye...tahun ni pose kat umah je..

    ReplyDelete
  13. bulan puasa adalah bulan mengumpulkan kawan-kawan dan family kan. besh rasanya.

    ReplyDelete
  14. baru tawu ape maksud iftar~hehe salam ramadhan. mmg time puase la time nak gather kwn2 lame.sobsob rinduuu =(

    ReplyDelete
  15. best3.. lum ada peluang lg nk berkumpul.. huhu..

    ReplyDelete
  16. besnyer dapat kumpul ramai - ramai kan .

    ReplyDelete
  17. sepanjang duk kat rumah ni,rindu pulak nak berbuka dgn kwn2..

    ReplyDelete
  18. @J-Are
    yg bkumpul ni pn yg dok dkt2, kalau cuti kali ni pendek, sure dh bkumpul ramai2 ni...

    ReplyDelete
  19. @Salim Harmanain
    bkumpul la dgn kwn kt perumahan lak, hehe..

    ReplyDelete
  20. @ hanaahmad
    btol tu..even ad kwn2 yg bz, still leh cari time utk spend bbuka sama2...

    ReplyDelete
  21. @ emy zulaiha
    rindu kn? sy sgt memahami..kwn2 ni la yg slalu ad dgn kt time blaja dulu..huhu

    ReplyDelete
  22. @Einaz
    x berkumpul dgn kwn dpn umah tu ke?haha

    ReplyDelete
  23. @izfanora
    ade peluang nnt tu ad la,hehe..

    ReplyDelete
  24. @ Anyyss Shuhaimi
    xpe, kali ni bpuasa dgn family lak, asyik dgn kwn2 je kn?hehe

    ReplyDelete
  25. bestnye bukak pose dgn kwan2.....dah lama xbukak pose ngn kwn2..rindu saat itu...

    ReplyDelete
  26. bestnya bkumpul dgn kangkawan kekadang rasa nak study balik hehe. dgn family pon best kannnn :)

    ReplyDelete
  27. @Janatul Ashikin
    nnt ad kesempatan bkumpul la jap, even x ramai pn..hehe

    ReplyDelete
  28. @ツ Bieaz ツ
    dh abes study eh?hehe..dgn family pn best, time study sibuk nk puasa dgn family..kn?hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...