Sunday, March 27, 2011

selamat pagi malaysia!



Salam
 Slmt pgi semua..dh lame x post pgi2 camni..ni pn sbb buat assignment, tdo awal mlm td, bgn pn awal la kn?
so b4 aku smbg buat keje..aku sempat la post 1 entry..

Actually, aku sempat bfast td..aku panaskn la baked beans yg dlm tin tu skit, pastu cicah dgn roti...air lak seperti yg tertera di dlm gambar, mcd premium roast coffee..aku mmg ske mnm kopi la, feveret kot (selain teh).

Mcm yg org slalu ckp la, bfast ni penting sgt utk memulakan hari. Kalau tgk omputeh pn, diorang lebih menitik beratkn bfast daripada lunch.  Tp sbgai student aku rase agak ssh la nk bfast, plg kuat pn brunch (bfast + lunch) sbb kewangan yg tipis dan masa yg suntuk utk mkn.

So motif kt sini, bfast la jika anda sempat. Klau x sempat? jgn la smpi x mkn...mkn tu penting, sgt2 penting..xde tenaga kot kalau x mkn, jgn ngade2 ckp nk diet disebabkn org lain ckp anda gemok..hohoho

So berjumpa kt di entry yg seterusnya, slmt pagi dan jumpe lain kali..bye2 :)

p/s: ntah sempat ke x nk siapkn semua assignment ni, 2 mgu yg sgt meletihkn..like hell..huhu

17 comments:

  1. yummy gile bekfes ko..hahaha

    ReplyDelete
  2. Kimee: biase2 je..express punye,hahaha

    ReplyDelete
  3. aku bekfes air putih je..haha,biskot pon xde..haha,

    ReplyDelete
  4. Kimee: nape entry ko xleh nk comment? aku nk komen yg almari tu..klaka weh..haha

    ReplyDelete
  5. gua makan roti canai telur je brooww

    ReplyDelete
  6. solo molo: mkn ptg tros la..hahaha

    ReplyDelete
  7. bob merley: ala ni skali skala je, time ade..try dh xde..mmg roti je la..hahaha

    ReplyDelete
  8. baked bean :D makanan dalam tin bg student normal .. haha

    ReplyDelete
  9. littleMissAddin: tu ar..bole thn la, dh lame x mkn tu..hehe :)

    ReplyDelete
  10. wauu! kelas bekpes dia. hehehe.. tak boleh kalau nak bekpes macam tu, tak kenyang. hikhik..

    *bekpes like a king :)

    ReplyDelete
  11. bfast cra bujang. smple, sng dn mngenyangkan..hehe

    ReplyDelete
  12. tol tu enche' ikmal..tp slalunya lunchner paling laku tuk bdak2 kmpus ni...hihihi...

    ReplyDelete
  13. sama brekfas time ak kt hostel dlu...

    ReplyDelete
  14. rasa rindu pulak nak makan beans camtu. hurmmm

    ReplyDelete
  15. betul tuh . kawan adda sibuk nak diet sebab rasa badan dorang tuh gemuk . pdhal biasa je . org kt jepun tuh punn tak cukup makan :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...