Saturday, October 1, 2011

SEGMENT JUST GOOGLE IT- AZURIN RAMLI


Assalamualaikum
Dh lama x join mane2 segmen @ contest, kali ni saya join segmen yg dianjurkan oleh belogjuryn.blogspot.com..xde niat nk menang ke ape, just for fun ok? :)

Ok la, seperti syarat yg ditetapkn, saya kene letak syarat2 segment ni, iaitu seperti berikut;


SYARAT ?
2. copy banner atas tue,link kan sekali kat entry nie
3. buat entry dengan tajuk SEGMENT JUST GOOGLE IT- AZURIN RAMLI
4.masuk kan SYARAT sekali dalam entry korang tue
5.hantar link entry korang kat komen box aku kat entry nie.

SOALAN:

1. Nickname




2. Age


3. Hobby(s)



4. I Want To Be?


5. I Love To Eat?


6. I Wish I Can?




6 comments:

  1. i wish i can fly ek? HAHA..
    btw, suka suma jawapan2 hang.. kreatif! ;)


    MySuaraBlog: Pekerja Yang Dah Tua Kerepot

    ReplyDelete
  2. @ZWAN SABRI

    aku rasa tu je la jawapan utk soalan tu..hahaha

    ReplyDelete
  3. domino!
    lapooooor T__T




    luv,
    cik ana.

    ReplyDelete
  4. hobby men skate eh? err,teror tak? kalau teror boleh ajar.wakaka :p

    eh,nnti ikot perkembangan segment nie k.btw,thanks join :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...