Friday, July 22, 2011

Mari Support HARIMAU MALAYA!

Assalamualaikum
Kalini saya nk buat skit kempen la, kempen BLOGGER <3 HARIMAU MALAYA

Sbb apa sy buat? dpt duit ke? xde la..saja nk meriahkn sokongan utk skuad bolasepak Malaysia ni je. Nampak x banner kt sidebar kanan blog sy ni? tu la antara salah satu sokongan kecil yg sy buat.

Tp blogger lain pn bole letak, saya ade buat horizontal banner dgn vertical banner. Camne nk letak kt sidebar/ header? kt sini sy ad bagi code.

So time Malaysia ad match leh la korang letak banner ni.

Header Banner (850x170)

1. Go to Design> Page Elements>
2. Edit Header
3. Copy code dlm box bwh ni & paste
4. Save
5. Enjoy!




Sidebar Banner (400x200)

1. Go to Design> Page Elements>
2. Add a Gadjet> Pilih HTML/Javascripts
3. Copy code dlm box bwh ni & paste
4. Save
5. Enjoy!





p/s: be proud of your country, wear our COLOUR! AUMMMM!!








18 comments:

  1. tapi suka tengok Malaysia lawan dengan Chelsea semalam. Cool gila.

    ReplyDelete
  2. harap Harimau malaya akan mengaummmmmm..kasi kecut singa laut tu..hehehe..Malaysia boleh

    ReplyDelete
  3. @nurAMALLINA
    cool kn? goalkeeper tu terbaik!

    ReplyDelete
  4. @abah khalisha
    singa laut = merlion, kt kasi tendang dia masuk laut kt padang hoki tu..hahahaha

    ReplyDelete
  5. mesti nak ada gmbr org yg berjersi 10 tu...tau ar minat safee :)

    ReplyDelete
  6. @yan
    minat la..dia lain dari yg lain, main pn lain macam..haha

    ReplyDelete
  7. @ Miz Novexx
    hope esok x bocor la gol msia..huhu

    ReplyDelete
  8. malaysia dlm hati kuh....

    xksah klah ke menang we support u MALAYSIA...

    go..go..go malaysia BOLEH...:)

    semangat kesukanan btul da ni..

    ReplyDelete
  9. nice support..go go go harimau malaya !!

    ReplyDelete
  10. @mrs.asrafovic
    tu ar..buat mende ni pn mmg nk semarakkn semangat penyokong msia la..hehehe

    ReplyDelete
  11. @ [sutera kasih]
    hehe thanks :)

    ReplyDelete
  12. bagus. good job.

    ReplyDelete
  13. addin minta ye letak kat sidebar :)

    ReplyDelete
  14. Kita sama sama suport team Malaysia

    Malaysia Boleh

    Malaysia Boleh

    Malaysia Boleh

    Malaysia Boleh
    Cuba kau renung dan cuba teka
    Dari segala hey sudut falsafah
    Cuba kau tenung dan cuba kau baca
    Kalau tak faham kena fakir semula

    Hey fiqir fiqir, Na na na na na
    Fiqir fiqir, Na na na na na
    Ahli Fiqir, Na na na na na
    Fiqir fiqir, Na na na na na


    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    ~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
    Jom Terjah entry terbaru ??
    tip bersihkan lining roof kereta

    ReplyDelete
  15. thanks utk yg support, pasni kt support Pasukan Olimpik a.k.a Harimau Muda pula :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...