Friday, July 29, 2011

Freaky Friday! #3

Ok la..saje nk letak post Freaky Friday.
Kalini sy nk letak pasal sorang yg agak freak yg baru saja meninggalkan dunia ni.
Sape dia? tgk la gambar :)

AMY WINEHOUSE R.I.P
Source: Google.com

p/s: ramai nk tgk Lady Gaga kick the bucket lak..freak yg agak menakutkn..sekutu Dajal..






16 comments:

  1. alaaa menyesal tengok. tak pasal psal boleh nightmare ni :(

    ReplyDelete
  2. @Unna
    hahahaha..pelik kn? :P

    ReplyDelete
  3. @lala shaheila
    rambut dia dari dulu camtu..dlm gmbr ni ekspresi muka dia mmg nightmare..haha

    ReplyDelete
  4. diaorang ni semua memang freak . tgk style pun dha tau . LOL

    ReplyDelete
  5. @ NiNaBaNaNa
    freak yg ni dh masuk dlm tanah..hoho

    ReplyDelete
  6. jangan ambik dadah,kelak membawa padah.ish ish ish

    ReplyDelete
  7. @AzatLazat
    dia ni mkn dadah mcm makan nasik, tu pergi awal tu..haha

    ReplyDelete
  8. nightmare oh ninghtmare

    tabule tdoe da tengok

    hehe

    ReplyDelete
  9. lady gaga ke nih ..

    dh mcm atu ..huhu



    excellence!

    ReplyDelete
  10. @::ini belog saya . cinta hati saya::
    mcm antooo kn?haha

    ReplyDelete
  11. @hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock
    ni lady gagap, style mambang mabuk minum brandy punya,hahaha

    ReplyDelete
  12. @zureen
    xpe, jgn takut lg..dia dh xde :)

    ReplyDelete
  13. @addin
    try google gambar dia ni time muda, muka cantik kot..pengaruh rakan sebaya punya sbb..huhu :P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...