Monday, August 8, 2011

2nd Largest Pageviewer Blog Anda Datang Dari Mana?

Assalamualaikum
2nd? nape x 1st? yela 1st pageviewer confirm la dtg dari Malaysia, melainkan anda ni extra terrestrial..err btol ke?haha


Pageview dlm gmbr ni based on All Time pageview la, 2nd largest pageviewer sy dtg dari United States (USA). Sy ad buat post berbahasa English ke? ad, tp x slh sy ad la dua je camtu, nk ckp slalu mention USA pn agak jarang2 la, so xde explanation utk semua ini.

Sy pn nk tgk siapa 2nd largest pageviewer blog anda, nnt dh buat post tag sy k? hello2 la skit, kang sy x pasan..hehe :)

p/s: Jgn la ISRAEL lawat page ni, x suke!huhu

UPDATE
Since entry ni dipostkn, dh 3 org ISRAEL melawat..hoho :P




10 comments:

  1. aku pernah ada pageview dari israel..

    ReplyDelete
  2. haha israel ~ tak payah la ! ;p

    ReplyDelete
  3. @lufkin
    ko ade kutuk diorang kn? haha..kiddin

    ReplyDelete
  4. @izfanora
    biasa la i look stupid when i speak malay, hahaha..:P

    ReplyDelete
  5. @Addin
    diorang pn nk intai2 malaysia ni, hehe

    ReplyDelete
  6. united states! israel x pnah g . ahaaa . mntak djauhkan . hahaha

    ReplyDelete
  7. @Nana Liyana
    pas mal buat entry ni je tros ad ISRAEL melawat..haha

    ReplyDelete
  8. @Bob Merley
    U to the S to the A

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...