Tuesday, January 18, 2011

dari dapur bujang....


Gambar di atas bkn diambil dari Encik Google ke ape, inilah hasil masakan aku kt umah. X percaya? ala simple je kot nk masak pasta, sos dia pn bole beli kot kt pasaraya, brand mcm2 ade, yg aku ingat Prego je la.

Nk tulis resepi? tidakkk!!! aku reti buat je, x reti nk ulas. Nak rase? mai ar dtg umah, senang2 aku leh masak,hehehe.

Buat masa ni bz blaja kn? xde masa nk post entry hari2, ade byk xtvt lg..pe2 pn nnt aku btol2 free aku post byk2..tkcare semua :)

15 comments:

  1. Sunah: nnt singgah ar umah..hehe..sedap kan? simple tp sedap, mmg berbaloi..:)

    ReplyDelete
  2. Silent Thinker: hehe senang je nk buat, nnt sy update post ni lg..ni buat pn sbb dh lame x post ape2..hehe

    ReplyDelete
  3. sebelum ni ade gak wat entry pasal pasta ni..hehehe

    jenguk SINI nyum2~

    pasal badge tu, takpe~ take ur time~ :)

    ReplyDelete
  4. Sunah: aritu mal nk letak meatball, tp kt umah xde..yg ade daging cincang je..tu pn jadi la, kalau meatball lg best
    hehe ;)

    ReplyDelete
  5. Sunah: wah dia buat carbonara, tp mal ske yg sos tomato je..hohoho

    ReplyDelete
  6. kalau bab makan free neh..anytime boleh pi..hahaha XD

    ReplyDelete
  7. nak tempah! pos kat bangi ye! hekhek. (;

    ReplyDelete
  8. sofi: haha mamak ye? mintak la teh tarik skali :P

    Mfs: tgu ar aku kawen, tu je la time ade kenduri..hahaha

    yatie: klau tempah kene bayar..hahahaha

    ReplyDelete
  9. cik ana pun pernah try!! bes3!! hihi

    recent post : |maksud tersirat pelekat P|

    ReplyDelete
  10. anamizu: best kan? nnt tlg masak utk mal :P

    ReplyDelete
  11. buleh ar singgah umah ko nanti...hehe..
    kasik hidang ini pasta..

    ReplyDelete
  12. sazuwi: bole je..insyallah :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...